top of page

Dag 8: Kampvuur!

Vanochtend begonnen onze drie bubbels met een terreinspel. Zij namen het tegen elkaar op in een aantal challenges. De winnaars van het spel waren de simmers en kimmers.


Na het middageten hielden we voor de laatste keer platte rust. Hierna begon iedereen met het voorbereiden van het kampvuur. De leiding begon mooie gedichtjes te schrijven, terwijl de leden het knutselmateriaal boven haalden.


Toen alle leden proper gewassen waren, stond het kampvuur klaar. De leidsters staken dit aan met zelfgemaakte fakkels. De jongste leden begonnen aan hun dansjes, toneeltjes en het afgeven van de vele tekeningen. Ondertussen liggen zij al in hun bed en zitten de oudste groepen klaar om hun leiding te bedanken en afscheid te nemen.


Voor vandaag sluiten wij hier af, maar wij kijken alvast uit om jullie morgen te zien.

Ps: jullie mogen jullie lieve dochter(s) morgen afhalen aan het kerkplein (Kroonstraat 36, 3581 Beringen). Onderweg komen jullie pijltjes tegen die de weg wijzen.

- 11u: sloebers en piepers

- 11u15: rojo’s

- 14u: jimmers

- 14u15: simmers en kimmers


Graag herinneren wij jullie eraan om nog steeds de maatregelen te volgen door een mondmasker te dragen en voldoende afstand te houden.


Slaapzacht!Comments


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page