top of page

ALGEMEEN

Het brengen en halen van uw dochter:

Iedere zaterdag begint met een openingsformatie om 13u30 stipt op de speelplaats van De Kameleon. Het afzetten van uw dochter(s) gebeurt enkel aan de ingang van de school, Pastorijstraat 23. Niet aan de Billingenstraat! Aan de ingang zullen vanaf 13u15 leidsters staan die uw dochter(s) zullen ontvangen. Gelieve gebruik te maken van het kiss&ride-principe. Fietsen worden in de fietsenstalling van de school geplaatst. Het ophalen van uw kind(eren) gebeurt eveneens via de Pastorijstraat. Wij doen ons best om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen. Al onze afdelingen hebben activiteit tot 17u00. Op deze manier proberen wij het voor ouders van Chiro en KSA-leden zo makkelijk mogelijk te maken. 

Het uniform:

Een KSA-namiddag is er speciaal voor kinderen. Het is een namiddag vol plezier, gek doen, ravotten,… Zorg dus dat je steeds volledig in uniform en oude kleren paraat staat zodat we onbelemmerd kunnen spelen. Een uniform houdt in: een oude broek, rood (-12) of blauw (+12) sjaaltje, een T-shirt en een pull (deze is niet verplicht) van onze KSA. Laat ook alle waardevolle dingen thuis, dit wil zeggen geen juwelen, geen GSM’s… 

Heb je thuis nog een trui of T-shirt liggen die je veel te klein is of niet meer aandoet? Dan mag je deze altijd bij iemand van de leiding inleveren zodat we er iemand anders gelukkig mee kunnen maken!

Het vieruurtje:

Rond 16u00 pauzeren we even voor een hapje en een drankje. Alle meisjes krijgen elke activiteit van ons één drankje. Een drankbusje voor de -12, een flesje voor de +12.

Wij vragen steeds om een gezond 4-uurtje mee te nemen, dus geen snoep maar wel een koek of een stuk fruit en eventueel wat water.

Website:

Om te weten wat er zaterdagnamiddag gaat gebeuren, wat je moet meebrengen, wat je moet doen,… kan je op deze site onder "wekelijks programma" kijken. Op onze site kan je ook terecht voor allerhande info. Wil je de leidsters beter leren kennen, foto’s bekijken van tijdens de activiteiten…
Voor meer foto’s en informatie kan je ook op onze facebookpagina terecht. https://www.facebook.com/KSA-Moos-Herk-1841783366046273/?fref=ts

Vanaf dit jaar kunnen jullie onze KSA-avonturen ook op instagram volgen. https://www.instagram.com/ksamoosherk/

E-mailadres:

Algemene vragen of andere opmerkingen kunnen jullie altijd zenden naar het volgende e-mailadres: ksamoosherk@hotmail.com

Voor vragen of mededelingen die enkel voor de leidsters van je dochter bedoeld zijn, mail je vanaf dit jaar naar het specifiek e-mailadres van de groep waar je dochter bij zit.

Sloebers: sloebersmoosherk@hotmail.com
Piepers: piepersmoosherk@hotmail.com
Rojo's: rojomoosherk@hotmail.com
Jimmers: jimmersmoosherk@hotmail.com
Simmers: simmersmoosherk@hotmail.com
Kimmers: kimmersmoosherk@hotmail.com

Uniformen bijbestellen:

Elke eerste zaterdag van de maand zal onze uniformenverkoop doorgaan! Dit KSA jaar zal de laatste keer de eerste zaterdag van mei zijn. Dus als jullie dochter nog een uniform nodig heeft voor kamp, is het nu het moment om er eentje aan te schaffen! Sjaaltje en T-shirt zijn op de activiteiten en op kamp verplicht! De uniformen worden vooraan de speelplaats verkocht! U kan betalen met cash of payconic (liefst wel gepast). Dit zijn de prijzen: sjaaltje: €3,50, T-shirt: €13,00 & trui: € 25,00. 

Kamp:

Het jaar sluiten we af met een geweldig kamp Als lid van onze jeugdbeweging, vinden wij dat je ook regelmatig naar de activiteiten moet komen.
Daarom hebben wij besloten dat je minstens de helft van de zaterdagen aanwezig moet zijn om mee te mogen op kamp.

bottom of page