top of page

Dag 7: Bonte avond

Piep!


Deze ochtend hielp het noodplan onze leiding door een spel voor te bereiden. Ondanks dat ze dit jaar niet op bezoek konden komen, was het toch een geslaagde activiteit. Daarna kon iedereen genieten van een frisse smos.


Na de middag waren de sloebers en piepers aan de beurt om vuil gemaakt te worden. De Rojo’s trokken naar de mijnterril. Na een wandeling van 7km konden zij genieten van een lekker ijsje. De eigenaar gaf deze groep zelfs een compliment, zij hadden zelden zo een beleefde groep gezien. De Jimmers zochten verfrissing op. De Simmers gingen op zoektocht, zij werden na de platterust wakker zonder hun leiding. De Kimmers speelden hun laatste molspel. De groepspot eindigde op €213, terwijl er €500 te verdienen viel.


Het avondeten stond op de gezichten af te lezen, lekkere spaghetti en dus ook vele rode mondjes! Na het wassen van de borden en de kinderen maakten iedereen zich klaar voor de bonte avond. De Kimmers oefenden hard om de andere leden te entertainen met hun dansjes. Aan het harde applaus te horen vielen de dansjes zeker in de smaak.


Ondertussen is het tijd om ons bed in te dansen, tot morgen!

Vergeet ook zeker niet onze babbelbox te bekijken op Facebook.


Comentarios


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page