top of page

Dag 6: Nog 3 nachtjes slapen!

Hier zijn we weer!

Vandaag bleef het lang stil op de kampweide want het was luilekkerdag. Nadat alle ogen open waren, mochten ze allerlei soorten lekkernij komen halen voor een brunch. Zo vloog de voormiddag snel voorbij.

De sloebers en piepers maakten zich snel klaar om naar de kinderboerderij te vertrekken. Ze probeerden de weg te zoeken in het maïsdoolhof, dat ging voor de één al wat vlotter dan voor de ander. De Simmers gingen richting het duikcentrum in Beringen om te snorkelen. Twee groepen (Rojo’s en Jimmers) hielden de kamplaats recht en bleven hier om zich vuil te maken. Daarna mochten ze een lekkere douche nemen. Natuurlijk was de kookploeg er ook nog, zij waren de BBQ aan het voorbereiden.

Toen alle buikjes weer vol waren, kregen de drie oudsten groepen een fakkel en gingen ze wat rust zoeken op fakkeltocht. De sloebers en piepers bouwden daarentegen feestjes met alles erop en eraan. Nu de avond valt en iedereen terug op de kampplaats is, gaan de laatste lampjes uit. Nog 3 nachtjes slapen en jullie dochters komen terug naar huis.

Slaapwel allemaal!


Comments


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page