top of page

Dag 2: WARM, WARM, WARM!

De eerste nacht zit erop! Dit was meteen een korte nacht voor de +12 en leiding want zij speelden een spannend nachtspel. Na de ochtendgymnastiek en een lekker ontbijt was iedereen klaar om aan de dag te beginnen. Onze 3 bubbels begonnen aan een familiespel. Zij hielpen de bacteriën zoveel mogelijk organen te veroveren.


In de namiddag speelde elke groep een eigen activiteit. Sommige groepen zochten eerder wat rust, anderen gingen er volledig voor. Op deze warme, mooie dag konden de eerste waterspelletjes niet ontbreken. Na het vieruur vond de bezinning plaats, hier konden ze aan de hand van spelletjes stilstaan bij hun gevoelens. Zo een hele dag spelen zorgt natuurlijk voor hongerige magen, iedereen genoot van kroketten met vidé.


In de avond was er opnieuw een activiteit per groep. De activiteiten varieerden van watercantus, macrameeën en stickers maken tot een gezellige filmavond in de tent.


Dit kamp houden wij een babbelboxmoment. Iedere dag staan twee leden van een groep jullie te woord. In dit kort filmpje beantwoorden zij drie vragen over het kamp. Vergeet dus zeker geen kijkje te nemen op onze Facebook!


Ondertussen begint de kampplaats stil te worden, de leden gaan alvast dromen over de activiteiten van morgen. Voor de leiding en de keukenploeg staat nog een leuk keukenspel te wachten.


Slaapwel!Comments


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page