top of page

STARTDAG!!!!!

Dag meisjes! Vandaag is het eindelijk zo ver! ONZE STARTDAG! De leiding heeft er lang naar uitgekeken, hopelijk jullie ook. Wat moet je zeker weten? WAAR? Lokalen aan de Beemdgalm! Gelieve jullie kinderen af te zetten en op te halen aan de ingang van de school (Pastorijstraat 23), dit om verkeershinder te vermijden! WANNEER? Zaterdag 15 september van 13:30u tot 17:00u WAT? Een superleuke activiteit voor alle meisjes tussen 6 en 17 jaar Ben je al zeker dat je een heel jaar met ons mee plezier wil maken? Dan kan je je alvast inschrijven voor het nieuwe werkjaar. Tot dan! De leidsters P.S. Jullie moeten geen vieruurtje meenemen, daar zorgen wij een keertje voor!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page