top of page

18/11/2017: FAMILIE OP DE KSA


Beste papa's, mama's, zusjes, nonkels, tantes, oma's, opa's, Deze zaterdag organiseren we de eerste editie van Familie op de KSA! Heb je zin om eens de sfeer op te snuiven van een echte KSA-namiddag? Heb je zin om het in een strijd op te nemen tegen je geliefde dochter (zus, kleinkind...)? Heb je gewoon zin om je volledig uit te leven? KOM DAN ZEKER MEE! Achteraf is er een gelegenheid voorzien om een tasje soep of warme choco te drinken en iets lekkers te eten! Hopelijk tot dan! Stuur een mailtje naar ksamoosherk@hotmail.com om je aanwezigheid te bevestigen. Zo hebben we ongeveer een idee over het aantal.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page