top of page

Nieuwe maatregelen jeugdwerk

Liefste leden en ouders,

Met spijt in ons hart moeten we jullie meedelen dat de KSA-activiteit deze zaterdagnamiddag 31/10 niet meer zal doorgaan (voor -12 én +12). Omwille van de ernstige corona-situatie willen we geen risico’s nemen en hebben we besloten de veiligheid van leden en leiding voorop te stellen.

We zullen jullie wekelijks op de hoogte houden via facebook en via onze website over wanneer de activiteiten terug kunnen hervatten.

Door nu even een pauze te nemen en ons massaal te houden aan de corona-regels, kunnen we hopelijk snel weer terug naar een mooi KSA-jaar!

Veel (virtuele) knuffels,

De leidsters

PS: Omdat velen van jullie nog online een uniform of een Dia-avond@Home mandje besteld hadden, organiseren we deze zaterdag om 13u eenmalig nog een corona-proof afhaalmoment hiervoor aan de speelplaats van De Kameleon. Als je niet aanwezig kan zijn op dit afhaalmoment maar wel nog een bestelling geplaatst had, laat dan zeker even iets weten, dan zoeken we een oplossing.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page