top of page

Corona maatregelen startdag

Beste ouders en leden

Het is bijna zo ver, over 9 dagen begint de KSA weer. Dit jaar zullen we ons moeten houden aan verschillende regeltjes. Zo zullen alle +12 leden en de ouders steeds een mondmasker moeten dragen in het begin en op het einde van de KSA. Wanneer je dochter ziek is of in contact is gekomen met iemand met Corona, vragen we jullie om thuis te blijven (je moet minstens 3 dagen symptomenvrij zijn om naar de KSA te mogen komen). Vertoont je dochter binnen de 2 dagen na een KSA-activiteit symptomen van het virus, brengt u ons hiervan op de hoogte.

De leden komen aan en worden opgehaald aan de speelplaats van de Kameleon school in de Pastorijstraat (zelfde plaats als vorige jaren).

Vergeet niet om je dochter(s) op voorhand in te schrijven, zo ontstaat er geen wachtrij. Twijfelt je dochter nog, dan kan je haar nog inschrijven tot en met 10 oktober via de link die u kan vinden op deze site.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie terug te zien!

Groetjes van de leidsters

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page