top of page

Kamp 2020

Liefste leden en ouders,

De voorbije weken zijn we druk bezig geweest om ons kamp op en top voor te bereiden. In overleg met de leiding, kookploeg en volwassen begeleiding hebben we een plan opgesteld om ons kamp veilig én met heel veel plezier te laten verlopen.

In de mail, die jullie normaal gezien allemaal hebben gekregen van jullie leidsters, vinden jullie eerst en vooral een infobrief waarin alle info staat die jullie nodig hebben om mee op kamp te kunnen gaan. Het is dus zeer belangrijk dat jullie deze goed doorlezen!

Ook de medische fiche kunnen jullie terugvinden in deze mail. We vragen jullie om deze in te vullen en in de brievenbus van leidster Hanne (Beukenhoflaan 46, 3500 Sint-Lambrechts-Herk) te steken voor 30 juni. Zo hebben we op tijd alle gegevens van jullie dochter. Als er hierna nog iets zou veranderen aan de gezondheidstoestand van jullie dochter, rekenen we erop dat jullie de leidsters hierover contacteren.

Ten slotte sturen we jullie ook het briefje in verband met de betaling van het kampgeld. Ook dit vragen we om in orde te brengen voor 30 juni. De betaling van het kampgeld geldt ook als officiële inschrijving.

De leidsters van jullie dochter zullen jullie later nog een uitnodiging versturen voor een online infomoment via Zoom. Hierop zullen alle maatregelen en info over kamp nog eens overlopen worden en kunnen jullie ook nog vragen stellen. Deze infomomenten zullen doorgaan op:

- Blauwe bubbel (Sloebers en Piepers): zondag 28 juni om 20u.

- Rode bubbel (Rojo's en Jimmers): jullie leiding stuurt hier nog een mail voor.

- Groene bubbel (Simmers en Kimmers): jullie leiding stuurt hier nog een mail voor.

Nog vragen of de mail niet ontvangen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met de hoofdleidsters Lisa (0468 13 18 07) of Hanne (0487237295), of om een mailtje te sturen naar ksamoosherk@hotmail.com.

Tot op kamp!

De leidsters.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page