top of page

05/05/2018

Dag lieve meisjes,

Zaterdag is het weer een gewone activiteit. Wel willen we nog even jullie aandacht:

Jullie hebben normaal gezien allemaal onderstaande brief en/of mail gekregen. Vergeet zeker niet om tenlaatste zaterdag 5 mei aan de leidsters te laten weten of je dochter mee gaat naar het Doki Fun Festival. Hebben de leidsters zaterdag niets van je gehoord, kan je dochter jammer genoeg niet meer mee.

Gaat je dochter mee naar het Doki Fun Festival op 12 mei? Dan mag ze de volgende dingen die dag zeker niet vergeten:

- 10 euro

- Lunchpakket

- Een wit t-shirt dat vuil mag worden

- Een goed humeur

(Volgende week herhalen we zeker nogmaals alle nodige info hier op onze site.)

Beste ouders,

KSA Limburg organiseert op zaterdag 12 mei het Doki Fun Festival. Doki Fun Festival is een speel- en doefestival dat spel, leuke attracties en muziek overgiet met een fantasievol themasausje, zodat elke -12-jarige er zijn gading vindt. Uiteraard mogen we daar als KSA Moos Herk niet ontbreken om samen met andere KSA’s uit Limburg deze magische dag te beleven.

Wat valt er te beleven?

Doki Fun Festival is een speel en doe-festival. In de voormiddag spelen we per leeftijdsgroep aan de hand van een doorschuifsysteem massaspelen. In de namiddag zorgen springkastelen, workshops en andere attracties samen met enkele sfeermakende DJ's voor een uniek en onvergetelijk KSA-moment. Dit alles wordt overgoten door een thematisch sausje dat heel Doki Fun Festival op perfecte smaak brengt.

Praktisch voor jullie:

We spreken af aan het festivalterrein om 9u00. Na deze toffe dag kan je je dochter om 17u00 terug daar afhalen. Het festivalterrein bevindt zich in het Pliniuspark op de Fonteindreef 8 3700 in Tongeren.

Vergeet zeker niet om je dochter naar het weer te kleden (het grootste deel van de dag zullen we buiten doorbrengen). Voor de reuzepicknick voorzie je best een lekker lunchpakket.

Onze leden betalen voor een dag boordevol speelplezier en verrassingen 10 euro.

Omdat iedereen zo snel mogelijk ingeschreven moet zijn, willen we graag van jullie voor 5 mei weten welke leden meegaan. Dit doe je door een mailtje te sturen naar:

Sloebers: sloebersmoosherk@hotmail.com

Piepers: piepersmoosherk@hotmail.com

Rojo’s: rojomoosherk@hotmail.com

Groetjes,

De -12 leiding van KSA Moos Herk

Extra:

Heb je thuis nog flapjes van joyvalle of appelsientje? Vergeet deze zeker niet binnen te brengen voor 31 mei. Zo kunnen we op kamp genieten van een extra lekker ontbijt!!!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page