top of page

Viking Kubb Toernooi

KSA Moos Herk's Viking Kubb Toernooi.

Wat is dat? Een toernooi waar het spel Viking Kubb wordt gespeeld. Er zal een aparte competitie gehouden worden voor kinderen onder 12 jaar. Zo kan jong en oud deelnemen aan dit evenement. Wanneer is dat? Paasmaandag 17 april om 13:00 Wat kost dat? 5 euro per team Met hoeveel in een team? Een team bestaat uit 4 tot 6 personen Hoe inschrijven? Bedenk een teamnaam en schrijf je in door een mailtje te sturen naar ksamoosherk@hotmail.com Wanneer sluiten de inschrijvingen? Woensdag 12 april om 23:59

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page